U trendu

Tviteraši:Milanović „pobesneli Zoka“ ili zamena za Trampa

ZAGREB – Javna prepucavanja Zorana Milanovića najpre sa premijerom Andrejem Plenkovićem i predsedikom parlamenta Gordanom Jandrokovićem, a sada i poslanikom SDS S Miloradom Pupovcem ođeknula su i u komentaima na društvenim mrežama, gde je hrvatski predsednik nazvan „Pobesneli Zoka“.

Poslednjih dana Milanović je najviše vređao Pupovca, posebno nakon što je ovaj objavio deo njihove prepiske na Whatsappu i Vladimira Šeksa koji je za RTL rekao da Milanović pokazuje, kako je naveo, „koktel psihičkih poremećaja pa bilo dobro da se preduzme sve za njegov opoziv“.

Građani su svoje mišljenje o istupima Milanovića komentarisali na Tviteru, a jedan od njih je predložio da hrvatska snimi film po ugledu na „Pobesnelog Maksa“, koji bi se zvao „Pobesneli Zoka“.

Drug, pak, smatra da bi Milanovićevoj supruzi Sanji trebalo podići spomenik, uz pitanje da li Milanović bar nekada zaćuti.

„Zoran Milanović pola čovek, pola nervni slom“, komentar je nekog koji se na Tviteru pojavljuje pod imenom „Nitropolit“.

Tviteraš Marin Curić je napisao:

„Zoran Milanović na Fejsu popunjava prazninu koju je ostavio Donald Tramp“, preneo je hrvatski portal Net.

Milanovića su zbog njegovih izjava uporedili sa Zdravkom Mamićem, a jedna Ana Marija je napisala da se ujutru budi sa željom da što pre vidi šta je izjavio bivši prvi čovek FK Dinamo, a da na sapavanje odlazi sa izjavama Milanovića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.