U trendu

Ukrajinka pronadjena mrtva u Kotoru

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronadjena je mrtva sinoć u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Policija je potvrdila da Lašmanova pronadjena mrtva i da je istraga u toku.

Dnevni list Pobjeda navodi da je Lašmanova ubijena nožem i da je policiju pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

„Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor“, prenosi list i dodaje da je na lešu bilo više ubodnih rana, a u stanu tragovi krvi.

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dve godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona lepote u Budvi, navode mediji.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Djuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takodje nosi ime Aroma.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.