U trendu

Urnebesno ime broda u Dalmaciji nasmejalo ceo region (foto)

Fotografija njegovog broda objavljena na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca nasmijala je Hrvatsku. Ne zbog samog broda nego zbog njegova imena – „umisto nove kužine“.

Gasi Internet! 🤣Brod se zove UMISTO NOVE KUŽINE 🤣🤣🤣Biograd n/m

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Thursday, August 8, 2019

Iz imena je jasno i kako je došlo do kupnje broda i to cijelu situaciju čini još smješnijom! Tipični primjer dalmatinskog humora kojeg ne možete ne voliti!

Iza ovakvog imena, naravno, krije se zanimljiva priča, i istinita u ovom slučaju, koju je vlasnik ispričao za tamošnje medije.

– Trebalo je da kupino novu kužinu, kuhinju, kako hoćete. Skupili smo novce, trebalo je i pločice promeniti, nove aparate kupiti, sve živo… I onda sam ja video oglas za brod. I otišao sam da ga kupim bez da sam ženi išta rekao, počinje vlasnik Jure svoju priču za 24sata.hr, pa nabraja da je vožen samo 80 sati, da odlično izgleda za brod proizveden pre deset godina, kako je po ceni bio prilika koja se ne propušta.. A onda je otkrio ono što je sve zanimalo – šta je rekla žena.

– Ljutila se sat vremena i onda je prošlo. Pričao sam joj o brodu, o nama, o moru, i sve se smirilo. Puno nam je lepih momenata dao brod za tri godine, to su stvari koje se ne mogu platiti, to je vreme koje se pamti. Brod je sloboda koja se ne može opisati, kaže Jure.

– Svaki slobodan trenutak leti smo na brodu, a ako je celi vikend pred nama, u petak popodne smo tu, ukrcavamo se i krećemo. Uživamo s decom, vratimo se odmorni. Rekla mi je žena da bi ovakvu „glupost“ kupovine broda uvek rado ponovila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.