U trendu

Za noć šest vozila ostala bez registracije: U Hrvatskoj masovno skidaju BG tablice

Prošle nedelje je u Konavlima na jugu Dalmacije, nepoznati počinilac, ili više njih, sa šest vozila skinuo beogradske registarske oznake, objavljeno je na Fejsbuk stranici Zavazda Konavle.

„Od sramote neću nikome pričati“

„Možda manje verovatno, mada nije isključeno, da neko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više meseci u svojim kućama i apartmanima u ovom delu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najverovatnije 21. avgusta, ostali su bez jedne registarske tablice. I samo se mogu zapitati zašto i čemu i pomisliti na sve neprijatnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obesnih, ali sam morao da podelim s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim“, objavio je muškarac u grupi Zavazda Konavle.

Također na području Dubrovnika skinute su beogradske registracijske oznake s dva vozila, što je prijavljeno policiji, a događaj su potvrdili iz dubrovačke policije. Prijavu u slučaju skinutih tablica u Konavlima nisu primili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.