U trendu

BG: Policija otkrila jednog pijanog i dva drogirana vozača

BEOGRAD – Pripadnici saobraćajne policije tokom noći u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je bio u stanju potpune alkoholisanosti.

Kako je saopšteno, saobraćajna policija je oko 01.20 časova na Zrenjaninskom putu zaustavila 33-godišnjeg vozača automobila „škoda superb“, nakon čega je on izašao iz vozila i pokušao da pobegne, ali ga je policijski službenik sustigao.

Proverama vozača utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kanabisa, amfetamina i metamfetamina, kao i da ima prekršaje nevezivanje pojasa i nenošenje saobraćajne i vozačke dozvole.

Saobraćajna policija je oko tri časa ujutru u Ulici Jurija Gagarina zaustavila 34-godišnjeg vozača automobila „folksvagen lupo“, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti..

Takođe, saobraćajna policija je juče oko 18.20 časova na Batajničkom drumu zaustavila 25-godišnjeg vozaca automobila „opel insignija“, a droga testom je utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.