U trendu

Jedinstvo odgovor na pritiske i napade na Vučića

Potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je cilj napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića destabilizacija Srbije i da odgovor na takve pritiske iz zemlje i sveta mora biti potpuno jedinstvo svih državnih institucija u cilju zaštite nacionalnih i državnih interesa.
„Besprizorni napadi na premijera Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u ‎nekoliko poslednjih decenija, kada je doneta istorijska odluka o otvaranju prvih poglavlja u pregovorima sa EU i u predvečerje Ministarskog saveta OEBS-a kada će Srbija biti diplomatska prestonica sveta, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije“, naveo je Dačić.

Dačić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima ocenio da Srbija mora da bude stabilna da bi mogla da pobeduje i da napreduje i da je zato borba protiv destabilizacije Srbije ključna za budućnost zemlje.

„Budućnost Srbije nema alternativu, a jedini dokazano uspešan put je nastavak državne politike Vlade Srbije i premijera Vučića, koja uživa apsolutnu podršku gradjana Srbije i koja je ostvarila velike rezultate u proteklom periodu“, naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.