najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kurir podneo krivične prijave zbog ucene Aleksandra Rodića

Redakcija dnevnog lista Kurir saopštila je večeras da je podnela krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog pokušaja ucene i iznude novca od vlasnika tog lista i kompanije Adrija medija grupa Aleksandra Rodića.

Kako se navodi u saopštenju, dvojica mladića pokušala su juče da iznude novac za navodne tajne snimke, “čiji je deo već otkupila i prikazala jedna televizija”.

“Dvojica mladića L.M. i D.T., ponudila su materijal za novac. Kompanija Adrija medija grupa pozvala je policiju, koja je došla i legitimisala iznudjivače, ali pripadnici MUP-a odbili su da uzmu izjavu o iznudi i uceni i da sačine službenu belešku iako im je to bila zakonska obaveza, pravdajući se time da ne žele da imaju probleme”, piše u saopštenju.

Dodaje se da su isti mladići 11. januara “već pokušali da iznude novac od Rodića, ucenjujući ga da će se materijal u suprotnom pojaviti na nekom drugom mestu”.

“To se i dogodilo. Na prikazanom snimku vidi se osoba koju maliciozno predstavljaju kao direktora Kurira iako je reč o osobi koja već osam godina ne radi u našoj kompaniji”, navela je redakcija tog dnevnog lista.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike