U trendu

Na naplatu putarine na Bubanj potoku čekanje do 90 minuta

Na naplatnoj stanici Bubanj potok vreme za naplatu putarine je od 60 do 90 minuta, a saobraćaj na autoputu se odvija usporeno u delu kod Velike Plane u smeru ka Nišu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

AMSS navodi da se, prema podacima Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima sa Hrvatskom zadržavaju više sati. Na Batrovcima, Šidu i Šotu prosečno vreme čekanja na izlaz iz Srbije je oko 180 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom vreme čekanja je 30 minuta i pri ulazu i pri izlazu iz zemlje. Povećan broj vozila je i na manjim prelazima sa Mađarskom, Bački Vinogradi i Horgoš 2, a znatno brži prelaz granice je na Kelebiji, navodi se u saopštenju.

Na ulaz iz Crne Gore u Srbiju na prelazu Gostun čeka se 60 minuta, dok se na izlaz čeka 30 minuta. Preporuika AMSS-a vozačima je da koriste granične prelaze Jabuku ili Mehov Krš. 

Na prelazu sa Makedonijom zadržavanja na ulazu u Srbiju su oko 60 minuta, dok se na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na Gradini čeka do sat vremena. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.