U trendu

Naslovna strana za 19. septembar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama najveću pažnju posvećuju proslavi srebrne medalje košarkaška reprezentacije Srbije na prvenstvu Evrope u Turskoj.

ALO –  O vojnim vežbama „Zapad 2017“ kojima je prisustvovao ruski predsednik Vladimir Putin: „Putin izašao na crtu NATO“

BLIC – „Srbijo, budu ponosna na njih“ – o povratku u Beograd „zlatnih košarkaša sa srebrnim medaljama“ sa Evropskog prvenstva u Istanbulu. „Šešeljev lekar Bojić, direktor ‘Dedinja'“, o mogućnosti da se Milovan Bojić vrati na čelo Instituta za kardiovaskularne bolesti.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ispituju se svi otrovi nastali od NATO bombi“ o novom telu koje osniva Srbija. „Srpska crkva nikada neće ćutati o KiM“ – kaže episkop bački Irinej, „Sad je srebro, čekajte zlato“ – o proslavi vicešampiona Evrope u Beogradu.

DANAS – „Vlast jedino brine o podobnim novinarima“ – povodom incidenta ispred zgrade TV Pink. „Ponovo štrajk u školama“ 28. septembra. List piše da je danas sednica Visokog saveta sudstva „Za dva sudijska mesta 27“. kandidata.

INFORMER – Pod naslovom „Sudije nam ukrale zlato“ o sudjenju na utakmici Srbija – Slovenija na EP u košarci.

KURIR – „Uzećemo i to zlato“, poručili košarkaši Srbije.

POLITIKA – „Deklaracija o opstanku, a ne hegemonizmu“ – Srbija traži od EU, „Ključni dokaz u jednom od 150 uzoraka blata“ piše list o istrazi ubistva pevačice u Borči. „Kinezi grade fabriku za prečišćavanje otpadnih voda i industrijski park“ u Srbiji. „Beograd dočekao srebrne košarkaše“ po povratku iz Istanbula. „Povratak Berluskonija kralja bunga bunga žurki“ o nameri bivšeg četvorstrukog premijera Italije da se vrati u politiku.

SRPSKI TELEGRAF – O dočeku košakaša u Beogradu „Srbija se poklonila Orlovima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar