U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 14. februara 2019 godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od četvrtka pišu o preuzimanju aerodroma „Nikola Tesla“, samoubistvu dečaka iz Medvedje, o izmeni Krivičnog zakonika i drugim društvenim, političkim i ekonomskim temama.

BLIC  –  „Za ubistvo 30 umesto 15 godina zatvora“, o predlozima izmena Krivičnog zakonika. „Haradinaj sateran u ćošak, mora da ukine takse“, o pritiscima na Kosovu da ukinu takse na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

ALO  –  „Blokiraću autoput i napašću te u Čačku“, list piše da predsednik Dveri Boško Obradović najavljuje ovakav  odgovor predsedniku države Aleksandru Vučiću zbog verbalnih napada koje mu je uputio.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Obaraju Madura, a štete Srbiji“, list piše da u obaranju sa vlasti predsednika Venecuele Madura učestvuje i organizacija „Otpor“. „Raste stopa samoubistva kod dece“, list objavljuje podatke povodom samoubistva dečaka iz Medvedje. „Francuzima ključ Tesle“, kompanija „Vensi Erports“ svečano proslavila početak upravljanja beogradskim aerodromom „Nikola Tesla“.

DANAS  –  „Pola miliona živi sa manje od 200 dinara dnevno“, list piše da su to podaci Svetske banke i Vlade Srbije. „Bez slobode medija nema članstva u EU“, kaže izvestilac  Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister.

INFORMER  –  „Tuga – mali Nikola (12) se ubio zbog jedinice“, sahranjen mališan iz sela Negosavlje kod Medvedje koji se ubio.

KURIR  –  „Bruka Boško najurio srpskog domaćina“, o isključenju iz poslaničke grupe Dveri Miladina Ševarlića jer se nije pridržavao odluke Saveza za Srbiju da se bojkotuje skupštinska sednica.

POLITIKA  –  „Vučić: region ne želi jaku Srbiju“, ceni predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Nejasna potreba za zajedničkom listom opozicije“, kaže predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Izbori na proleće ili tek u septembru“, list piše o mogućim datumima održavanja izbora i da je nešto bliže odluka da oni budu u septembru.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.