U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 22. februar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od četvrtka najveću pažnju posvećuju poseti ruskog ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova Beogradu, problemima sa listom „Ljubiša Preletačević BELI – Zato što volimo BELOVGRAD“ koju je u medjuvremenu, nakon dopune, prihvatila Gradska izborna komisija, a novine pišu i o istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović.

BLIC – „Pravilnik za ponašanje i izgled policajca“, o tome šta je zabranjeno – pirsing, tetovaže i duge brade. „Zoran navodio istražitelje da ne vide Jelenino telo“, o detaljima optužnice protiv Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice. „Odbornik Patkice oborio Belog“, o tome da je Ljubiša Preletačević Beli dobio 48 sati da popravi listu za beogradske izbore.

ALO – „Zoran zvao oca i brata da očiste tragove zločina“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović pre skoro dve godine u Borči.

VEČERNJE NOVOSTI – „Brine nas ćutanje EU o Velikoj Albaniji“, o poruci koju je Sergej Lavrov uputio iz Beograda. „Umesto srpskog, svet uči hrvatski“, o broju srpskih lektora u inostranstvu čiji se broj smanjuje. „Prva kazna za plagijat“, o tome da je Univerzitet u Beogradu osudio redovnu profesorku zbog lažne diplome.

DANAS – „Raspisati referendum za rušenje Beograda na vodi“, o stavovima člana Akademije arhitekture Srbije i kandidata liste Ne da(vi)mo Beograd, Dragoljuba Bakića. „Prikupljaju sigurne glasove“, o zloupotrebi protokola o saradnji invalidskih organizacija i Srpske napredne stranke.

INFORMER – „Erdogan uvodi novi zakon“ – tri godine za švalere, piše list. Još jedna žrtva malih boginja – Bolničarka umrla pošto su joj boginje izazvale tešku upalu pluća, piše list. 

KURIR – „Lavrov odlepio za gibanicom i čvarcima“, o detaljima posete šefa ruske diplomatije. „Hladnjača u kapeli prestala da radi“, o problemima u KBC Niš.

POLITIKA – „Sergej Lavrov stigao u Beograd“, o dolasku ruskog ministra. „Rast cena hrane uticaće na stopu inflacije“, o tome da nije nemoguće da će povećanje plata i penzija, ma koliko simbolično bilo, povući inflaciju.

SRPSKI TELEGRAF – „Lavrov: Zapad Vučiću lomi kičmu“, o upozorenju iz Moskve koje je preneo ruski šef diplomatije. „Djilasova šema za skrivanje milion evra“, o navodima da je kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas izbegao plaćanje poreza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.