U trendu

Naslovna strana za petak, 17. novembra 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bez pravno obavezujućeg sporazuma sa Kosovom neće biti ulaska Srbije u Evropsku uniju, o zasedanju Saveta za nacionalnu bezbednost, a bave se i temama iz oblasti zdravstva.

ALO  –  Pod naslovom „Beograd prodisao“ list piše o otvaranju za saobraćaj Ruzveltove ulice, Slavije i Bulevara oslobodjenja nakon višemesečne rekonstrukcije.

BLIC  –  O zasedanju Saveta za nacionalnu bezbednost list pod naslovom „Vučić: Odgovor Izetbegoviću“, najavljuje odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića predsedniku Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću. Predsednik SANU Vladimir Kostić u intervju za Nedeljnik kaže „Jedina pobeda moje generacije je 5. oktobar“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Besplatni pregledi u 104 bolnice“, o nastavku akcije koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Srbije. Pod naslovom „Nema komadanja Srbije“ list piše o zasedanju Saveta za nacionalnu bezbednost. „Bez pravnog sporazuma sa Kosovom ništa od EU“, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. List pod naslovom „Nema komadanja Srbije“ piše o održanoj sednici Saveta za nacionalnu bezbednost sazvanu zbog izjave bošnjačkog člana Predsedništva Bakira Izetbegovića o Kosovu.

DANAS  –  Na naslovnoj strani list citira članicu Grupe za slobodu medija Tamaru Skrozu „Evropa žmuri pred činjenicom da ovde nema slobode govora“. Pod naslovom „Cela Srbija je zgrčena i besna“ donosi intervju sa liderom Pokreta slobodnih gradjana Sašom Jankovićem. O rekordu u njujorškoj aukcijskoj kući Kristi „Za sliku Da Vičija 450 miliona dolara“.

INFORMER  –  „Agent MI6 poslat da ruši Vučića“ list navodi da „agent MI6 Džordž Bazbi priprema rušenje Vučića“.

KURIR  –  List piše da je umesto vanrednih parlamentarnih izbora moguća rekonstrukcija vlade, u tekstu „Brnabić podnosi ostavku? Zorana nova premijerka! Nebojša Stefanović preuzima Beograd“.

POLITIKA  –  „Prvi pacijenti u novom KC Niš do kraja godine“, najavljuje list. O izjavi predsednika Srbije „Vučić: nema ulaska u EU bez obavezujućeg dokumenta sa Kosovom“. „Strah od balkanskog scenarija na Iberijskom poluostrvu“, o dogadjajima u Španiji i zahtevu za nezavisnosti Katalonije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučić: Ja sam penicilin za sve one koji se grče“, list piše o odgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića na tvit lidera Pokreta slobodnih gradjana Saše Janković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.