U trendu

Naslovna strana za petak, 21. septembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od petka, 8. septembra, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu, ali i o Kosovu i kaznama za brzu vožnju.

ALO – „Policajac upucan u mafijaškom stilu“, o ranjavanju policajca u Novom Pazaru.

BLIC – „Prijatelji smo, iako se mnogi tome ne raduju“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu. Pod naslovom: „‘Orlovi’ kreću u lov na medalju“, o učešću reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u košarci u Turskoj.

VEČERNJE NOVOSTI – „Blizu smo dogovora o granici sa Bosnom“, naslov je teksta o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu. „Rekorderi do rampe vozili po 171 na sat“, list piše o kaznama za prebrzu vožnju na autoputevima i tvrdi da najviše „kukaju stranci“.

DANAS – „Glavni Miloševićev urednik postavljen da spasi Novosti“, o imenovanju Milorada Vučelića za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Večerenjih novosti. „Tadić i Jeremić stali uz Jankovićeve principe“, o reagovanju na 11 principa za saradnju opozicije koje je napravio Pokret slobodnih gradjana, na čijem je čelu Saša Janković.

INFORMER – „Srbija ima 18 meseci da prizna Kosovo“, list piše da savetnici predsednika SAD Donalda Trampa predlažu da se Srbija uslovi da prizna Kosovo, a da joj se u suprotnom prekinu evrointegracije.

KURIR – „Srbi ipak podržali zločinca Haradinaja“, list piše o podršci Srpske liste izboru Kadrija Verseljija, koji je u koaliciji sa Alijansom za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja, za predsednika Skupštine Kosova i mogućnosti da Srbi udju u Haradinajevu vladu.

POLITIKA – „Vučić: BiH u Srbiji ima pravog prijatelja“, o poseti predsednika Srbije Sarajevu. „Dušan Vujović još računa, a ministri dele povišice“, o tome da se još ne zna koliko će biti najavljeno povećanje plata i penzija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.