najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 15. maj 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama u ponedeljak najveću pažnju posvećuju poseti srpske delegacije predvodjene premijerom Aleksandrom Vučićem Kini, saobraćajnoj nesreći putnika iz Srbije u Madjarskoj, zakonu o poreklu imovine ali i o tome da je za 10 godina u Srbiji na zatvor osudjeno 19 ubica i mučitelja životinja.

ALO – “Orilo se tamo daleko”, o sastanku premijera Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom Kine Si Djinpingom u Pekingu.

BLIC  – Pod naslovom “Albancima ni milimetar naše zemlje”, za list govori ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. “Iz Kine stižu investicije”, o sastanku premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Djinpinga.

VEČERNJE NOVOSTI – “Vučić sa Putinom o pretnji Albanaca”, list piše o medjunarodnom forumu na kojem su se, izmedju ostalo, sastali i premijer Srbije i predsednik Rusije. “Nikolić na čelu Saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom”, o tome koju funkciju dobija aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić po isteku mandata.

DANAS – “Zakon o poreklu imovine daleko od poslanika”, povodom provera legalnosti sticanja bogatstva koja je najavljivana više puta od 2013. godine. “Teško do novog Ustava u 2017. godini”, list piše da Srbija probija rokove iz Akcionog plana za pregovaračko Poglavlje 23. “Država duguje privredi 100 miliona evra”,  list piše da državne institucije ne poštuju Zakon o rokovima plaćanja.

INFORMER – “Kinezi grade autoput do Crne Gore”, list piše o dogovorima koje su postigle delegacije Srbje i Kine u Pekingu.

KURIR – “Srbi stradali u Madjarskoj”, o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo vozač autobusa i povredjeno 16 putnika.

POLITIKA – “Velike žrtve mali prestupnici”, o životu u Zavodu za vaspitanje dece i omladine. “Vučić: Srbija počastvovana pozivom” list piše o učešću delegacije Srbije na Samitu “Pojas i put za medjunarodnu saradnju”.

SRPSKI TELEGAF – “Putin i Djinping stali uz Srbiju”, list piše o samitu u Pekingu na kojem se premijer Srbije sastao sa predsednicima Rusije i Kine.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike