U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 25. septembra 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od ponedeljka, 25. septembra najviše pišu o izborima u Nemačkoj, pritiscima na medije u Srbiji, mogućem datumu beogradskih izbora i britanskom glumcu Rejfu Fajnsu koji je dobio srpski pasoš.

ALO – „Bitka za Beograd 10. decembra“, list piše o tome da se Srpska napredna stranka dogovorila da gradski izbori u Beogradu budu održani krajem godine.

BLIC – „Beogradski izbori već u decembru“, o izborima za Skupštinu Beograda. „Merkelova i dalje vodi Nemačku“, da će Angela Merkel verovatno dobiti četvrti kancelarski mandat.

VEČERNJE NOVOSTI – „Merkelova ostaje kancelar, a krajnja desnica ojačala!“, o rezultatima parlamentarnih izbora u Nemačkoj. „Izborni boj za Beograd u decembru“, o gradskim izborima u Beogradu. „Fajns: Sada sam Srbin“, o britanskom glumcu Rejf Fajnsu kome je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio srpski pasoš.

DANAS – „Pobeda Angele Mekrel i kraj velike koalicije“, o posledicama parlamentarnih izbora u Nemačkoj. „Napadi na Vranjske novine skandal za demokratiju“, Medjunarodna federacija novinara i Evropska federacija novinara osudila pritiske na medije u Srbiji. „Čista diverzija protiv opozicije“, o navodima pojedinih medija da bi izbori u Beogradu mogli da budu održani 3. decembra.

KURIR – „Ana traži vilu na Dedinju od 1.000 kvadrata“, o tome da premijerka Srbije Ana Brnabić treba da se useli u vilu na Dedinju. „Izbori za Beograd 3. decembra“, o tome da će gradski izbori u Beogradu biti krajem godine.

POLITIKA – „Gorka pobeda Merkelove, desnica u parlamentu“, o izborima u Nemačkoj. „Fajns dobio pasoš Srbije“, o svečanosti na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić britanskom glumcu Rejfu Fajnsu uručio pasoš. „Beogradski izbori najavljeni za decembar“, o mogućnosti da u decembru budu održani izbori u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Sever Kosova Srbima, Albancima deo Makedonije“, list piše da SAD ima detaljan plan za podelu Kosova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.