U trendu

Naslovna strana za sredu, 24. maj 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od srede, 24. maja najviše pišu o terorističkom napadu u Mančesteru po završetku koncerta američke pevačice Arijane Grande u kojem su poginule 22 osobe, a oko 60 je povredjeno.

ALO – „Isisovac bombama razneo decu“, o terorističkom napadu u kome je najmladja žrtva Safi imala osam godina.

BLIC – „Mančester: Priče iz pakla“, o terorističkom napadu u Mančesteru po završetku koncerta američke pevačice Arijane Grande. „Trampov specijalac za Balkan“, o poseti pomoćnika zamenika državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Brajana Hojta Jia, koji će razgovarati s premijerom Aleksandrom Vučićem.

VEČERNJE NOVOSTI – „Islamisti Mančester zavili u crno“, o terorističkom napadu u Mančesteru, u kojem su poginule 22 osobe, medju kojima ima dece, a oko 60 je povredjeno. „Trodnevna proslava kao počast teroristi“, list navodi da se u Bujanovcu ove nedelje nizom manifestacija obeležava godišnjica pogibije teroriste Ridvana Ćazimija.

DANAS – „Janković bez kluba poslanika“, list navodi da ipak u Skupštini Srbije niko neće zastupati udruženje gradjana bivšeg zaštitnika gradjana Saše Jankovića. „Evropa bi mogla da zalupi vrata Zapadnom Balkanu“, o sastanku šest premijera Zapadnog Balkana danas u Briselu, na poziv visoke predstavnice Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini. „Obezbedjenje i policija razdvajali advokate“, o sukobu u prostorijama Advokatske komore Beograd.

INFORMER – „Klanica u Mančesteru“ o tome da je ISIS masakrirao 22 deteta u Mančesteru. „Skot briše dokaze“, list piše da američki ambasador briše snimke sa jutjuba u kojima prostački vredja Informer. „Soroš gura milione migranata u Srbiju“ pod tim naslovom navodi se da Madjari otkrivaju još jedan pakleni plan zloglasnog milijardera.

KURIR – O teroru u Mančesteru naslov „Isis ubija i decu“.

POLITIKA – „Mančester broji žrtve“, o terorističkom napadu u Mančesteru. „Četiri srpska poslanika dovoljna za vojsku Kosova“, o nastupu Srba na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji 11. juna. „KC Niš zabranjena zona“ povodom kašnjenja radova u Kliničkom centru.

SRPSKI TELEGRAF – „Isis u Mančesteru ubio i malu Safi (8)“, o napadu posle koncerta Arijane Grande. Naslov „Umro najbolji Džejms Bond“, povodom smrti Rodžera Mura. „Hapse (Zvezdana) Terzića i (Miloša) Vazuru“ o tome da su čelnici Partizana i Zvezde pred ključne utakmice pretili sudijama, koji su o tome dali pisane izjave Fudbalskom savezu Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar