U trendu

Naslovna strana za subotu, 17. februar 2018. godine

Dnevni listovi u Srbiji najviše pišu o izborima za Skupštinu Beograda i predizbornim aktivnostima stranka, ubistvu Olivera Ivanovića, godišnjici proglašenja nezavisnosti Kosova i drugim temama.

ALO  –  „Mesec dana čekam da čujem ko mi ubi Olivera!“, Milena Ivanović supruga ubijenog predsednika SDP Olivera Ivanovića. „Američki ubica cimer sa Zoranom“, list piše da osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Zoran Marjanović ćeliju u zatvoru deli sa bivšim pripadnikom „Mornaričkih foka“ Dejvidom Korbertom za koga se, kako list navodi, sumnja da je došao u Srbiju da likvidira jednog visokog zvaničnika.

BLIC   – „Moramo biti snažni, to bi Oliver želeo“, kaže supruga ubijenog Olivera Ivanovića, „Decenija koju su pojeli skakavci“, o godišnjici proglašenja nezavisnosti Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Moram dalje zbog Bogdana i moj Oliver bi to želeo“, razgovor sa suprugom ubijenog Olivera Ivanovića Milenom Ivanović. Dekleracija Beograda i Banja Luke predvidja Nacionalni savet za zaštitu Srba, „Mobilni nisu dokaz protiv Marjanovića“, o optužnici protiv optuženog za ubistvo supruge.

DANAS  –  „Vlada Francuzima daje i zemljište vredno 181 milion“, o koncesiji beogradskog aerodroma Nikola Tesla. „Ivanović odneo u BIA spisak onih koji su ga ugrožavali“, izjave saradnika Olivera Ivanovića.

INFORMER  –  „Žika Šarenica: Idem na Pink, istekao mi rok trajanja na RTS-u“, o prelasku voditelja Živorada Nikolića na televiziju Pink.

KURIR  –  „Biće još hapšenja“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. O predizbornim aktivnostima „Vojislav Šešelj(SRS): Beograd na vodi da se nastavi ali po zakonu; Zoran Radojičić (SNS): Svi gradjani će bolje živeti“; Dragan Šutanovac(DS): „Makiško polje da se zaštiti“.

POLITIKA  –  „Srbi neće prihvatiti nezavisnost KiM u zamenu za članstvo u EU“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić za Rojters. „Kosmet je bio i biće srpski“, kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Djurić. „Najveće plate u Surčinu, najmanje u Trgovištu“, o prosečnim platama u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Žika šarenica prelazi na pink“, list piše da je voditelj Živorad Nikolić za prelazak sa RTS na Pink dobio 200.000 evra. „Sakrili snimak ubistva Jelene!“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.