U trendu

Naslovna strana za subotu, 2. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o tome da Priština odlučuje o statusu Trepče, o ostavci Zorana Babića na mesto direktora Koridora Srbije, kao i o protestima u više gradova Srbije.

ALO  –  „Video sam ‘škodu’ kako juri na nas, nisam imao kud“, list navodi ispovest vozača automobila u koga je udario automobil dosadašnjeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića.

BLIC  –  „Doživotni zatvor za monstrume“, list prenosi izjave Igora Jurića i više ministara povodom izmene krivičnog zakonodavstva. „Šta je interes Trampa na Balkanu“, o tome da li će Srbiju posetiti američki predsednik.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Bez hleba 3.000 porodica ako otmu ‘Trepču'“, list piše da Priština odlučuje o statusu tog kombinata. „U Jasenovcu ubijali na 57 načina“, za list govori izraelski profesor Gideon Grajf. „Babić podneo ostavku, vozač iza rešetaka“, o ostavci direktora Koridora Srbije Zorana Babića posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedna žena poginula.

DANAS  –  „Šetnje će prerasti u marš za slobodu“, o protestima u više gradova. „Režim se trudi da začepi usta narodu“, o podršci umetnika protestima. „Deo PSG neće zajedno sa Sergejem Trifunovićem“, o najavi formiranja još jednog pokreta.

INFORMER  –  „Babić podeno ostavku, vozač uhapšen“, o ostavci direktora Koridora Srbije Zorana Babića nakon saobraćajne nesreće kod Doljevca u kojoj je stradala jedna osoba. List piše da „CIA preko Srba ruši Madura u Venecueli“.

KURIR  –  „Jasenovac – imperija smrti: Ubijeno 800.000 Srba“, o stradanju Srba u Jasenovcu. „Podnosim ostavku, to je jedino časno“, o ostavci direktora Koridora Srbije Zorana Babić nakon udesa kod Doljevca u kojem je stradala jedna osoba. List piše da su „Tramp i Putin poslali strašno upozorenje: Srbi, ponovo ćete u rat“.

POLITIKA  –  „Partijska knjižica ne spasava od hapšenja“, kaže predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić. „Zbog kulturne klime nosim gas-masku“, intervju sa glumcem Petrom Božovićem.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da je „Putin pobedio: Srbiji stiže 100 miliona evra od Turskog toka“, kao i da „Ameri spremaju pakao na Kosovu“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike