U trendu

Naslovna strana za subotu, 27. oktobar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najveću pažnju posvećuju predaji novih ruskih migova Srbiji i otvaranju Muzeja savremene umetnosti posle deset godina.

BLIC – „Supervojnici, helikopteri i migovi 29“ o proslavi Dana oslobodjenja Beograda i mitingu koji je tom prilikom organizovan na batajničkom aerodromu. „NIS državi uzima 50 miliona svake godine“ o stanju u Naftnoj indusriji Srbije.

ALO – „Brate, ne brini, šaljem S-300!“ list piše da posle aviona Mig 29 Srbija od Rusije dobija i sistem S-300. „Mafijaška likvidacija ispred poreske uprave“, o ubistvu dve osobe na Voždovcu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Više nas niko neće napadati bez kazne“ o novim migovima. „Naši avioni su siguran štit“ o stavovima ruskog ministra obrane Sergeja Šojgua. „Upucali ih sa skutera“, ubijene dve osobe na Voždovcu.

DANAS – „Režim će odgovarati za ovaj totalitarizam“ o protestnom skupu na Trgu Republike koji je organizovao Pokret slobodnih gradjana. „Prikazano oružje srpske slobode“ o vojnoj smotri u Batajnici kojoj je prisustvovao i ruski ministar odbrane Sergej Šojgu. „Gužve i suze za novi početak“ o otvaranju Muzeja savremene umetnosti posle jedne decenije.

INORMER – „EU nam vraća vize!“, od 1. januara 2020. zemlje koje nisu u šengen zoni za ulazak u EU moraće da imaju odobrenje i da plate taksu od 10 evra. „Srbiju niko više ne sme da napadne“, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanosti pvodom obeležavanja 73 godine od oslobadjanja Beograda u Drugom svetskom ratu.

KURIR – „Milošević bolovao od šizofrenije“, piše list o bivšem predsedniku SR Slobodanu Miloševiću. „Narko diler ubijen posle četiri pokušaja“, o dvostrukom ubistvu na Voždovcu. „Srbija predstavila moćno oružje“, na obeležavanju godišnjice oslobodjenja Beograda.

POLITIKA – „Srpski migovi ponovo lete“ o primopredaji letelica koje je Srbija dobila od Rusije. „Čak i suze u redu za ulazak“ o otvaranju Muzeja savremene umetnosti.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ceca deci otela Arkanove rolekse, pa ih poklonila fudbalerima“, list prenosi priču novosadskog biznismena Nebojše Tubia zvanog Žabac. „Vučić: Bićemo jaki da bismo bili poštovani“, o obeležavanju 73. godišnjice oslobodjanje Beograda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.