U trendu

Naslovna strana za subotu, 22. jul 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 22. jula pišu o smrti pevača narodnih pesama Predraga Gojkovića Cuneta, o zemljotresu u Egeju, kao i o drugim političkim i ekonomskim temama.

ALO – „Patkari ukidaju grb i krunu Nemanjića“, list piše da aktivisti Inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ žele da sa zastave Srbije „skinu“ dvoglavog orla i stave rozetu. „Tadiću ti si kriv za pljačku Srbije“, ministar odbrane Aleksandar Vulin optužuje bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića za „pljačkaške privatizacije“.

BLIC – „Estrada više neće moći da tezgari na crno“, list piše o odluci Vlade Srbije o kolektivom ugovoru za estradno-muzičke umetnike. „Raste pretnja od islamskog ekstremizma na Kosovu“, list piše o novom izveštaju SAD o terorizmu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučićeva ‘metla’ po odborima“, list piše da lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić smenjuje „neradnike“ u Blacu, Velikom Gradištu, Zaječaru, Boru, itd. „Ako nema izvinjenja po džepu i do 205.000“, o novom kodeksu ponašanja poslanika.

DANAS – „Ova vlast nas vraća u preddržavno stanje“, u autorskom tekstu za list kaže lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković. Bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić o dovodjenju i poziciji Fijata kaže „Objaviti ugovor“, dok Srpska napredna stranka navodi „To je onda raskid“.

INFORMER – „Pakao na granicama, čeka se pet sati“, list piše o gužvama na granicama.

KURIR – „Ekipa Saleta Mutavog radi za Vučića“, list piše o redarima na skupu Srpske napredne stranke na dan kada je Aleksandar Vučić preuzimao dužnost predsednika Srbije.

POLITIKA – „Iznenadilo bi me da Kosovo bude uslov za Evropsku uniju“, za list kaže ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot. „Odlazak legendarnog pevača narodnih pesama“, o smrti Predraga Gojkovića Cuneta. List piše i „Zemljotres u Egeju, dvoje mrtvih, 450 povredjenih“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin na Balkanu pravi pravoslavnu uniju“, list piše da bi u savezu trebalo da budu Srbija, Bugarska, Grčka, Makedonija i Crna Gora.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.