U trendu

Naslovna strana za subotu, 30. jun 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 30. juna, pišu o otvaranju Narodnog muzeja nakon 15 godina, o dolasku predsednika Rusije u Srbiju Vladimira Putina, kao i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO  –  List piše da „Ludak sa psom hara Suboticom“. List prenosi izjave američkog snajperiste Majka Spata „Ubijao sam srpsku decu na Košarama“.

BLIC  –  „Mira se baškari u Moskvi“, list piše da je Mira Marković dočekala zatvorsku presudu u elitnom naselju u Moskvi. List najavljuje i „Herojsku priču: Rodila bebu iz sestrine materice“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List piše da ruski predsednik Vladimir „Putin stiže 1. novembra“ u Srbiju. „Redovi krase Narodni muzej“, o otvaranju Narodnog muzeja nakon 15 godina.

DANAS  –  „Referendum o Kosovu je potpuno besmislen“, za list kaže mitropolit crnogorsko – primorski Amfilohije. List povodom otvaranja Narodnog muzeja piše da je „Red ispred Narodnog muzeja“.

INFORMER  –  „Putin donosi pancir“ list piše da će ruski lider posetiti Beograd. „Papa bi na Zvezdin stadion“o tome da Papa Franja želi da održi misu na stadionu „Rajko Mitić“, čemu se protivi Srpska pravoslavna crkva.

KURIR  –  „Tehnički pregled u julu duplo skuplji“ o pregledu automobila. List piše o pitanju Kosova i Metohije „Sever Kosova Srbiji za 10 godina“. O obilnim padavinama koje su pogodile Srbiju „Potop, Srbija pod vodom“.

POLITIKA  –  List piše da „Osudjenici državu koštaju 60 miliona evra godišnje“, kao i da je „Broj stanovnika u Srbiji pao ispod sedam miliona“.

SRPSKI TELEGRAF  –  O poseti ruskog predsednika Srbiji „Putin donosi pancir u septembru“. List piše o „Tajnom snimku o ubistvu Arkana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.