U trendu

Naslovne strane za 3. jul 2017 godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak 3. jul pišu najviše o dijalogu Beograda i Prištine, ali i o drugim aktuelnim političkim temama.

ALO  –  „Putinov vojnik budućnosti“ list piše o protoipu ruskog borbenog odela koje je otprno na metke, mine i gelere. „Sednice Vlade počinju u 7.30“ o tome da je nova premijerka Ana Brnabić nastavila tempo prethodnika Aleksandra Vučića.

BLIC  –  Pod naslovom „Šumadija pogadja metu na 285 kilometara“ list piše o najnovijem orudju odbrambene industrije. List najavljuje intervju sa potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović koja kaže „Dobro je što se Ružić vratio u Vladu“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List na naslovnoj strani piše o roditeljima koji više decenija pokušavaju da saznaju istinu o deci kojoj se trag izgubio u porodilištima „Nestale srpske bebe traži francuski Interpol“. „Zbog kvara na Divcu ostali zarobljeni u Atini“ list piše o letu aviona kompanije Er Srbija koji je bio odložen zbog kvara. „Sa Prištinom na nivou predsednika“, kaže predsednik Aleksandar Vučić uoči razgovora u Briselu. „Bez kazne za Palmu i JS“ o razmatranju odnosa u vladajućoj koaliciji.

DANAS  –  List prenosi intervju lidera Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića „Tadić: Vučić nas je gurnuo u provaliju autokratije“. „Srpski voz stoji u mestu“ kaže antropolog Ivan Čolović. List prenosi i izjavu funkcionera Socijaldemokratske partije Austrije „Hanes Svoboda: Srpska vlada trebalo bi da vodi slobodoumnu medijsku politiku“.

INFORMER  –  „Andjus oteo 650.000 evra“ list prenosi nove detalje iz istrage.

KURIR  –  „Dete više nije gladno“ narod pomogao porodici radnika „Goše“. List saznaje „Ujedinjuje se opozicija“ i „Janković: Smenićemo vlast“.

POLITIKA  –  „(Aleksandar) Vučić i (Hašim) Tači u Briselu“, list najavljuje da će visoka predstavnica EU Federika Mogerini biti domaćin neformalnog sastanka o nastavku dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. O stanju u pravosudju Srbije: „Tužilaštva gube slučajeve, sudovi plaćaju ogromne troškove.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Nuklearkama ćemo braniti Srbiju i Kosovo ako udjete u uniju sa Rusijom i Belorusijom“ kaže filozof Aleksandar Dugin blizak Vladimiru Putinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.