U trendu

Naslovne strane za nedelju, 17. februar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 17. februara uglavnom pišu o razgovoru predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi, kao i o porukama koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio Srbiji povodom Dana državnosti.

ALO – „Vučić uništio Tačija“, o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi.

BLIC – „Ne pritiskamo Srbiju da udje u NATO“, za list kaže generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. List najavljuje i dosije „Mentalno zdravlje tinejdžera“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija odbija zahtev Trampa“, o čestitki predsednika SAD Donalda Trampa upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije. „Hoćemo kompromis, a ne kapitulaciju“, o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu.

KURIR – Pod naslovom „Uhapšen u Rusiji bivši funkcioner Komercijalne banke“ o hapšenju bivšeg člana Upravnog odbora Komercijalne banke u ime Evropske banke za obnovu i razvoj Filipa Delpala koji je osumnjičen da je sa još nekoliko osoba proneverio 37,5 miliona evra ruskog investicionog fonda.

POLITIKA – List najavljuje tekst o tome koliko su gradjani religiozni „Vera sa sumnjom u Boga“. „Bosnu može da spase samo unutrašnji dogovor“, kaže za list predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.