U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 11. novembar 2019. godine najviše pišu o sastanku lidera Zapadnog Balkana na Ohridu na kojem je bilo reči o inicijativi o slobodnom kretanju robe, usluga, ljudi i  kapitala – „mali šengen“, o govoru lidera Srpske desnice Miše Vacića na osnivanju odbora u Šapcu, nastavku dijaloga vlasti i opozicije i drugim temama.

ALO  –  „Najveća pobeda u Srpskoj istoriji“, list podseća da je na današnji dan završen Prvi svetski rat u kome je poginulo više od milion i 200 hiljada Srba. Državna sekretarka MUP-a Biljana Ivković Popović kaže „Stefanoviću ne mogu da oproste uspehe“.

BLIC  –  „Vacić postaje ozbiljna pretnja za Srbiju“, o govoru lidera Srpske desnice u Šapcu u kojem je izmedju ostalog gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću poručio da se „pakuje jer će biti proteran u zatvor“. „Lakše i jeftinije za biznis i gradjane“, o inicijativi „mali šengen“ izmedju Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Mali šengen nije i nova Jugoslavija“, o inicijativi „mali šengen“. „Srbija žali za Mihailom“, o smrti najboljeg mladog srpskog fizičara Mihajla Sporića.

DANAS  –  „Opozicija traži zabranu Srpske desnice i hapšenje Miše Vacića“, o govoru Miše Vacića u Šapcu. „Najava nove ekipe poslušnika“, tekst o tome da se stalnim pričama o čistkama u SNS disciplinuju članovi i funkcioneri.  

INFORMER  –  Koridor deset do Bugarske – „Autoput od kojeg ćemo najviše zaraditi“. Provokacija- „Kurti u Tirani pravi veliku Albaniju“.

KURIR  –  Pod naslovom „Nikad jači“ list piše da je Srbija za tri godine uložila 830 miliona evra u vojsku. Skandal u prvoj ligi „Sudija svirao šest penala“.

POLITIKA  –  „U Severnu Makedoniju i Albaniju bez pasoša“, o inicijativi „mali šengen“. „Druga runda s Evropom u ringu“, o nastavku dijaloga opozicije i vlasti koji će biti održan ove nedelje.

SRPSKI TELEGRAF  –  Ekskluzivno otkriva tajne arhive od pre 73 godine u kojima piše da je jedan „Ministar ukrao dokumenta o Draži“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.