U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 16. april 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama za ponedeljak, 16. april, najviše pišu o izborima za predsednika Crne Gore, o dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci, kao i o u Nišu zbog aerodroma „Konstantin Veliki“.

ALO  –  Pod naslovom „Porodica Kaloci će dobiti stan“ list piše da će Vojska Srbije pomoći da supruga i sin pilota koji je poginuo u padu vojnog aviona, više ne budu podstanari. 

BLIC  –  „Smene i isključenja iz SNS do kraja maja“ – predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke  Darko Glišić najavio šta će biti s funkcionerima vladajuće stranke koji su loše radili.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Crna Gora birala šefa države“ – o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. „Blokada Prištine uz podršku Rusije“ – o aplikaciji Kosova za članstvo u Interpolu.

DANAS  –  „Odbornike zastrašuju otkazima i hapšenjem“ – list piše o različitim informacijama o tome da li prebacivanje Aerodroma „Konstantin Veliki“ u državno vlasništvo ima podršku u Skupštini grada Niša.

INFORMER  –  „Trampu oborili 71 od 103 rakete“ o tome da je potvrdjeno da je skoro 70 odsto ispaljenih raketa na Siriju srušeno pre nego što su pogodile cilj.

KURIR  –  Pod naslovom „Mihajloviću, odakle ti vila s bazenom od 1.500.000 evra“ o tome da lider radikala Vojislav Šešelj optužuje bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića da je državnim novcem sagradio privatnu kuću.

POLITIKA  –  „Dan sećanja na Jasenovačke žrtve“ – o komemoraciji žrtvama logora u Drugom svetskom ratu u Donjoj Gradini. „Gradjani Crne Gore birali predsednika“ – o izboru Mila Djukanovića za predsednika Crne Gore. „Dva pasoša, dva biračka prava“ – o izborima u Madjarskoj na kojima je biračko pravo imalo oko 50.000 gradjana Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Stanković novi ministar sporta“ – o tome da će bivši fudbaler Dejan Stanković biti novi ministar sporta umesto Vanje Udovičića.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike