U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 24. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. jun pišu o pobedi vaterpolo reprezentacije Srbije u finalu Svetske lige i plasmanu na Olimpijske igre, odnosu Srbije prema taksama  kosovskih vlasti i drugim temama.

ALO  –  O nevremenu list piše pod naslovom „U Banatu led kao pomorandža“.

BLIC  –  „Može li Tramp da oživi dijalog“, list piše da kosovski čvor muči ceo svet. Pod naslovom „Tenzije sa Crnom Gorom na tački ključanja“, o odnosima dve države posle donošenja Predloga zakona o slobodi veroispovesti i pavnom položaju verskih zajednica u Crnoj Gori.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Svetinje SPC nikada nisu pripadale Crnoj Gori“, tekst o verskoj imovini Srbije u Crnoj Gori. O pobedi u finalu Svetske lige list piše pod naslovom „Potopili Hrvate na putu za Tokio“.

DANAS  –  „Suze su za javnost u Srbiji“, tekst o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne učestvuje na otvaranju Evropskih igara u Minsku zbog sportista sa Kosova. „Zlato u grudima, viza u džepu“, list piše o pobedi vaterpolista Srbije u finalu Svetske lige.

INFORMER  –  Pod naslovom „Tači je zločinac i mafijaš“, list donosi razgovor sa nemačkim poslanikom Jensom Kestnerom, koji je nekad bio u sastavu KFOR.

KURIR  –  „Groznica Zapadnog Nila stigla u Srbiju“, list piše o opasnosti od komaraca koji prenose ovu bolest.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučić najavio projekat stoleća“, list donosi tekst sa izjavama predsednika države Aleksandra Vučića.

POLITIKA  –  „Nije se odustalo od kontramera Prištini“, list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o mogućoj reakciji Srbije na uvedene takse od 100 odsto. „Hrvati potopljeni u Beogradu, Srbiji olimpijska viza za Tokio“, list piše o pobedi vaterpolo reprezentacije Srbije nad Hrvatskom u finalu Svetske lige u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.