U trendu

Naslovne strane za sredu, 30. oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od srede pišu o nedavnoj otmici 13-godišnjeg dečaka iz Stare Pazove, o povratku dece Slavice Burmuzović koja su bez njene saglasnosti odvedena u Iran, o požarima u Srbiji i o drugim temama.

ALO  –  „Slavica posle četiri godine poljubila svoju otetu decu“, o Slavici Burmuzović koja je videla decu prvi put nakon što ih je otac oteo pre četiri godine.

BLIC  –  Novi izvestilac Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik za taj list kaže: „Želimo brze i konkretne pregovore o Kosovu“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Rekli su da su na pecanju, a držali otetog Petra“, o istrazi oko nedavne otmice dečaka u Staroj Pazovi.

DANAS  –  „Nema plagijata, ima ordena SPC“, o dodeli ordena Srpske pravoslavne crkve ministru finansija Siniši Malom. Autorski tekst lidera Pokreta za preokret Janka Veselinovića: „Tri načina za odlaganje izbora“.

INFORMER  –  „Slavici vraćena oteta deca“, o ponovnom susretu Slavice Burmuzović sa svojom decom.

KURIR  –  „Gori Stara planina, čeka se ruski ‘Iljušin'“, o požaru na Staroj planini i dopisu koji je poslat Rusiji za angažovanje najvećeg aviona za gašenje šumskih požara „Iljušina 76“.

POLITIKA  –  „Hiljadu ljudi u borbi s vatrenom stihijom“ o požarima na Staroj planini. Predsednica Društva sudija Srbije Snežana Bjelogrlić za taj list ocenjuje: „Trenutno je bolje da ne menjamo Ustav“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.