Novi urednik Danasa Draža Petrović

Glavni urednik lista “Danas” Zoran Panović razrešen je te funkcije, a  za novog glavnog i odgovornog urednika izabran je Dragoljub Petrović, koji će na dužnost stupiti 4. aprila.

“Skupština Dan Graf d.o.o. (izdavač dnevnog lista Danas) na sednici održanoj 26. marta, razrešila je dosadašnjeg glavnog i odgovornog urednika lista Danas Zorana Panovića i za novog glavnog i odgovornog urednika izabrala Dragoljuba Dražu Petrovića. Novi urednik će operativno stupiti na dužnost 4. aprila”, navodi se u saopštenju redakcije lista.

Dragoljub Draža Petrović je novinarsku karijeru počeo 1994. godine u “Borbi”, a radio je u “Našoj Borbi” i “Glasu javnosti”.

U listu “Danas” je od 2009. godine, gde je obavljao dužnost urednika reportaže.

Kako je saopšteno, Skupština je “odala priznanje Zoranu Panoviću na uspešnom rukovodjenju listom u proteklih sedam godina, koliko je obavljao dužnost glavnog i odgovornog urednika”.

Panović će nastaviti profesionalni angažman u listu “Danas” kao samostalni komentator.Novinar političke rubrike Bojan Cvejić postavljen je za urednika internet izdanja lista “Danas”.

(Beta)

Ostavite komentar