U trendu

Povoljni uslovi AMS Osiguranja za polisu Kasko osiguranja

BEOGRAD – AMS Osiguranje pozvalo je danas vozače da brigu o svom automobilu prepuste njihovom iskusnom i stručnom timu i u Ruzveltovu 16 u Beogradu po veoma pristupačnim cenama zaključite polisu Kasko osiguranja.

AMS Osiguranje ističe da preuzima rizik nad vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

„Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a plaćanje premije omogućili smo u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti omogućili smo i dodatni popust“, navodi AMS Osiguranje.

Napominju da se uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja na poklon dobija super članska i platna kartica AMŠ, kojima se ostvaruju besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

„Vlasnik Super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće“, navodi AMS Osiguranja i podseća da raspolaže sa više od 250 prodajnih mesta širom Srbije, gde se mogu dobiti saveti oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića u skladu sa potrebama i mogućnostima klinenata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.