U trendu

Radovi u centru Beograda, izbegavajte ove ulice

Zbog radova na kontaktnoj mreži u ulici Cara Nikolaja II od subote posle ponoći do ponedeljka u 3:30 časova uspostavljaju se autobuske linije 21A na relaciji Studentski trg – Učiteljsko naselje, 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka i 29A na relaciji Studentski trg – Medaković III.

Kako se navodi u saopštenju GSP-a, ukidaju se privremeno trolebujeske linije 19, 21, 22 i 29, a takođe privremeno i stajališta za linije „Mačvanska“ u smeru ka Crvenom krstu, „Novopazarska“ u smeru ka Trgu Slavija i „Katanićeva“ u smeru ka periferiji.

Dok radovi traju, kako se navodi, biće privremeno uspostavljena stajališta za linije 21A, 22A, 29A i 83 u Ulici Cara Nikolaja II u smeru ka Trgu Slavija, pre raskrsnice sa Maksima Gorkog, 15 metara ispred pešačkog prelaza i „Makenzijeva“ u smeru ka periferiji, u Kursulinoj, 50 metara posle raskrsnice sa Makenzijevom.

Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A, a za linije 21A, 22A i 29A važiće redovi vožnje, koji su važili za vreme izvođenja radova 1. i 2. jula, dok za liniju 83 nema izmene reda vožnje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.