U trendu

Stefanović: Potrebno pojačati borbu protiv trgovine narkoticima

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je potrebno da se pojača borba protiv trgovine narkoticima i da očekuje da rezultati u ovoj godini budu bolji nego prethodnih godina.

U saopštenju MUP-a se navodi da je Stefanović danas razgovarao sa gradjanima Bariča o njihovoj bezbednosti, kao i o tome šta policija može dodatno da uradi kako bi oni bili još sigurniji, kako da policija uspešnije rešava krivična dela koja su vezana za imovinske delikte, razbojništva, pljačke, kao i sve ono što ugrožava njihovu bezbednost. 

„U razgovoru sa gradjanima zaključio sam da su oni zadovoljni generalnom bezbednošću, ali da je potrebno povećati broj patrola i pojačati kontrolu saobraćaja. Zato ćemo u narednim danima imati više uniformisanih policajaca na ulicama Obrenovca, ali i u svim okolnim mestima i na tačkama gde budemo procenili da je ugrožena bezbednost saobraćaja“, rekao je Stefanović nakon posete naselju Barič.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković ocenio je da se poslednjih meseci „vodi hajka protiv policije i ministra Stefanovića“. 

„Ne smemo da zaboravimo pripadnike Žandarmerije, koji su ronili po trista metara ne bi li izvukli ljude iz Draževca i Luga i onih delova iz kojih nisu mogli da se spasu kopnenim putem,  Pokazaćemo koliko gradjani imaju poverenje u ovu Vladu i MUP i siguran sam da će nam se pripadnici policije odužiti poštenim i odgovornim radom“, rekao je Čučković .

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.