U trendu

U tri saobraćajne nesreće povredjena tri muškarca i devojčica

Tokom noći ekipe beogradske Hitne pomoći intervenisale su 137 puta, i izmedju ostalog zbrinule povredjene u tri saobraćajne nesreće, a medju njima i petogodišnju devojčicu, izjavila je portparolka te službe Nada Macura.

Devojčica je povredjena na Novosadskom autoputu kod skretanja za naselje Plavi horizonti, zajedno s muškaracem starim 47 godina, i ekipe su ih odvezle u Urgentni centar, rekla je Macura agenciji Beta i dodala da je druga ekipa Hitne pomoći zbrinula i mladića od 28 godina koji je odbio hospitalizaciju. 

Macura je rekla da je broj intervencija tokom noći bio izjednačen sa onim preko dana i da je tome najverovatnije doprinela pretpraznična atmosfera.

Nešto pre 22.00 u Surčinskoj ulici, na Ledinama, povredjena je muška osoba (30) koja je prevezena u Urgentni centar, kao i dve godine mladji muškarac povredjen nešto kasnije u Surčinu, na raskrsnici za Bečmen i Jakovo.

Macura je dodala da je juče tokom dana bilo sedam saobraćajnih nesreća u kojima su povredjena dva deteta.

Noćas su pomoć u najvećem broju tražili astmatičari, srčani bolesnici, oni sa hipertenzijom, kao i pacijenti oboleli od malignih bolesti koje lekarske ekipe Hitne pomoći zbrinjavaju u toku noći.  

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.