U trendu

Ulice prazne: Na bazenima Akva parka u Jagodini 5.000 ljudi

Na bazenima Akva parka u Jagodini danas je spas od vrućine potražilo 5.000 ljudi, juče ih je bilo više od 3.500, koliko i u petak, ukupno 12.000 za vreme vikenda.

Ovo je danas u Akva parku, izjavio Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza u čijem je sastav Akva park, Zoran Gligorijević.

Prema registarskim oznakama vozila na parkairalištu Akva parka i Šiping centra „Vivo“ kupači su iz Beograda, Šapca, Požarevca, Smedereva, Novog Sada, Novog Pazara, Niša, Aleksinca, Svilajnca, Chuprije, Kragujevca, Kruševca, Kraljeva…Svajcarske, Austrije, Italije, Francuske, Bugarske, Makedonije, BiH…

Akva park u Jagodini ima sedam bezena, jedan je olimpijskih razmera i 600 metara tobogana.

Ulaz je 500 dinara za odrase i 300 za decu do 12 godina.

Na bazenima su restorani, kafe poslastičarnice, restorani brze hrane, sa popularnim cenama, igrališta, muzički program uživo, istakao je Gligorijević.

Parkiranje vozila je besplatno i pod nadzorom, a neposredno uz Akva park je Muzej voštanih figura, ZOO vrt, Karting, Izletište „Potok“ sa veštačkim vodopadom…

Velika pažnja se poklanja higijeni i bezbednosti kupača.

Za razliku od Akva parka, koji je pun kupača, ulice Jagodine su gotovo prazne. Ljudi i vozila na ulici je tako malo da se mogu prebrojati, uglavnom rade taksisti i gradski autobusi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.