U trendu

Abazović: Policija ista, samo tužioci su različiti

PODGORICA – Crnogorski premijer Dritan Abazović pozdravio je današnju akciju Specijalnog državnog tužilaštva i policije u kojoj je uhapšen predsednik Privrednog suda Blaža Jovanića.

„Mislim da je pravda krenula odranije, samo što će sad dobiti još više zamaha, i sve što će se desiti u narednom periodu je vrlo pozitivno za Crnu Goru, a neka pričaju rezultati. Rezultati su zasad neumoljivi i očekujem da se ovaj trend nastavi“, naveo je Abazović.

Abazović, koji je u prethodnoj vladi kao potpredsednik bio zadužen za koordinaciju bezbednosnih službi, kaže da je policija ista kao pre, a da su tužioci različiti. „Odmah imamo rezultate“, rekao je Abazović novinarima u Skupštini.

„Mislim da je takozvana stečajna mafija uzela maha i nanela veliku štetu državi, i da je ovo jutros dobar početak da se protiv toga borimo“, dodao je on.

U prethodnom periodu se, kako je rekao, dešavalo dosta čudnih stvari. „Sada je došlo vreme da se polako svode računi i da svako odgovara za to što je radio“, naveo je premijer, prenele su podgoričke Vijesti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.