Abazovićeva URA podržala Milatovića u drugom izbornom krugu

PODGORICA – Glavni odbor Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića podržao je danas Jakova Milatovića, kandidata Pokreta Evrope sad u drugom krugu predsedničkih izbora, koji će biti održani 2. aprila.

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da u drugom izbornom glasaju za Milatovića.

„Pobeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja“, navedeno je u saopštenju URA.

Poručuju da stoje na raspolaganju u logističkom i u svakom drugom smislu Milatoviću i njegovom štabu da bi pobeda nad Đukanovićem bila što ubedljivija.

„Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti“, naveli su iz URA.

Ističu da sve priče o podelima, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata.

„Vreme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije, a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos“, navedeno je u saopštenju URA.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.