U trendu

Adetokumbo: Do pobede sa kovidom, svi igramo u odbrani

ATINA – Pobede počinju od odbrane i to će reći svi treneri u svetu, jer jedan igrač može da bude najbolji u svetu, ali sam ne može da uradi ništa, zato je potrebno da smo svi zajedno, izjavio je grčki košarkas u NBA ligi Janis Adetokumbo u video obračanju koje je na društvenim mrežama objavio grčki premijer Kirijakos Micotakis, prenosi MIA.

Adetokumbo je putem košarskaše terminologije poslao je poruku o zaštiti protiv korone virusa.

„Jedan da ne igra, izgubićemo svi. U životu sam naučio da gledam protivnika u oči, ali prvi put u životu igram sa protivnikom koji je nevidljiv, ne vidim ga, ne postoji. Tako vidim ovaj kovid virus“, naveo je Adetokumbo.

Kako je naveo, sada je potrebno da se igra odbrana i dodao da ne zna mnoge stvari jer ima 25 godina i zato što je košarkas, ali da zna da ono što volimo jeste ‘naš teren, a život je naš teren, a na našem terenu činimo sve što je potrebno i pobeđujemo’.

„I na kraju svi ćemo biti MVP“, rekao je Adetokumbo, što inače znači najkorisniji igrač u NBA ligi.

Video grčke vlade s popularnim košarskašem završava s porukom ‘Sprovodimo mere, igramo bolju odbranu’.

Premiijer Micotakis je objavljujući video sadržaj napisao da se za vreme praznika „nastavlja borba za zdravlje“ i zahvalio Adetokumbu što je protagonista u video poruci, te je istakao da se i on slaže sa njegovim rečima da „svi zajedno igramo u odbrani“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.