U trendu

Banjaluka: Cvijanović i Vlado Đajić prisustvovali tucijadi

BANJALUKA – Potpredsednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović i predsednik Gradskog odbora stranke u Banjaluci Vlado Đajić prisustvovali su danas vaskršnjoj tucijadi u naselju Paprikovac, koju je povodom najvećeg hrišćanskog praznika organizovao Gradski odbor SNSD-a.

Cvijanović, koja je i predsednica RS, izrazila je zadovoljstvo što je imala priliku da učestvuje u delu ove manifestacije i istakla da je ovo dobra aktivnost koja se realizuje u svim mesnim odborima stranke širom Banjaluke, prenosi RTRS.

„Ono što me veseli jeste činjenica da smo imali priliku da ovde, ali i na drugim mestima, razgovaramo sa našim meštanima. Kada je reč o Paprikovcu, nekoliko pitanja tišti ovo naselje i radićemo na tome da neka rešimo“, rekla je Cvijanović novinarima.

Ona je naglasila da je manifestacija ograničena brojem ljudi, jer je posebno važno poštovati epidemiološke mere.

Đajić je istakao da je u cilju očuvanja tradicije i običaja, Gradski odbor SNSD u svim mesnim i rejonskim odborima organizovao takmičenje članova partije u tucijadi.

On je najavio da će sutra u Glavnom odboru stranke u Banjaluci biti organizovano finale u tucijadi, kojem bi trebalo da prisustvuje i lider SNSD Milorad Dodik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.