U trendu

Bela kuća pozvala Niki Minaž da je informiše o vakcinama

VAŠINGTON – Bela kuća je ponudila američkoj reperki i glumici Niki Minaž da se poveže sa jednim od doktora iz administracije predsednika DŽozefa Bajdena, sa kojim bi razgovarala o njenim pitanjima o antikovid vakcinama, pošto je njen tvit o tome kako vakcine izazivaju impotenciju postao viralan.

Bela kuća je navela da su slični pozivi upućeni ostalima koji su zabrinuti oko vakcine, kako bi se suzbila kampanja o dezinformacijama koje se tiču bezbednosti i efikasnosti vakcina, preneo je AP.

Minaž je u sredu tvitovala da ju je „Bela kuća pozvala“ i potvrdila je da će ići na razgovor, ali je zvaničnik Bele kuće rekao da je reperki „jednostavno ponuđen poziv.“

AP dodaje da je Minaž bila na naslovnicama ranije ove nedelje kada je na Tviteru, pred svojih 22,6 miliona pratilaca poručila da je na godišnjoj svečanosti prikupljanja sredstava u korist Instituta za kostime muzeja u Njujorku, na događaju koji se zove Met Gala, tražili da učesici budu vakcinisani, i da ona neće primiti vakcinu dok „ne bude osećala da je odradila dovoljno istraživanja“.

Potom je tvitovala o nepotvrđenoj priči o prijatelju njenog rođaka na Trinidadu, koji je navodno postao impotentan nakon što je imunizovan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.