U trendu

Bolesno: Tinejdžeri iz dosade bacili kamen na auto-put, poginuo mladi otac (video)

Petorici tinejdžera iz američke države Mičigen preti doživotni zatvor pošto im se sudi kao odraslima za ubistvo Keneta Vajta (32) koje se dogodilo u avgustu ove godine.

Kajl Ejnger (17), Aleksander Miler (15), Mark Sekelski (16), Mikadin Pejn (16) i Trevor Grej (16) našli su se na nadvožnjaku jednog auto-puta u gradu Flintu kada su iz dosade uzeli kamen težak 3 kilograma s poda i bacili ga na drum.

Kamen je probio vetrobransko staklo i pogodio Keneta Vajta (32) u lice, glavu i prsa. Vajt je bio putnik u kombiju.

Nesrećna porodica i dalje ne može da dođe k sebi. Vajt je iza sebe ostavio nevenčanu suprugu Ejmi Kegl, kao i petogodišnjeg sina koji i dalje ne zna šta se dogodilo s njegovim tatom.

„Stalno me ispituje gde je njegov tata. Reći mu da se više nikad neće vratiti bilo je jako teško. Pokušala sam da mu objasnim, ali on je premlad, tek mu je 5 godina i ne može da razume“, rekla je Kegl.

Šerif okruga Robert Pikel potvrdio je za CNN da je istraga pokazala kako je Kajl Ejnger (17) bacio kamen koji je ubio Vajta, ali su sva petorica maloletnika optužena za ubistvo drugog stepena, za urotu da počine ubistvo, za namerno uništavanje imovine i još dve manje optužbe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar