U trendu

Brnabić doputovala u Banjaluku

BANJALUKA – Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić doputovala je u Banjaluku, gde danas učestvuje na donatorskoj večeri “S ljubavlju hrabrim srcima”, u Banskom dvoru.

Predsednicu Vlade Srbije, zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem, uz srdačan razgovor, dočekali su predsedavajući i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović.

Nakon kraćeg sastanka u Palati predsednika Republike Srpske, svi zajedno su se uputili ka Banskom dvoru da bi učestvovali u donatorskoj večeri i razgovarali sa građanima koji budu dali svoj doprinos pozivanjem humanitarnog telefonskog broja.

Vlada Srbije donela je zaključak na osnovu koga će Republici Srpskoj donirati 250.000 evra za nabavku uređaja za robotski asistiranu rehabilitaciju dece sa poremećajima kretanja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.