U trendu

Četiri osobe poginule u padu helikoptera u Novom Meksiku

VAŠINGTON – Četiri osobe su poginule u padu helikoptera kancelarije šerifa okruga Bernalilo koji se vraćao u Albukerki nakon što je pomogao vatrogascima u drugom gradu u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko, saopštile su danas lokalne vlasti.

Zvaničnici su naveli da su u helikopteru bila tri službenika šerifove kancelarije i jedan okružni vatrogasac kada se letelica srušila u blizini Las Vegasa u Novom Meksiku, oko 197 kilometara severoistočno od Albukerkija, prenosi AP.

Portparolka američke Federalne uprave za vazduhoplovstvo saopštila je da se helikopter Bell UH-1H srušio u subotu oko 22 sata po lokalnom vremenu.

Državna policija Novog Meksika danas je potvrdila da se nesreća dogodila i navela konačni broj poginulih, a vlasti još nisu identifikovale četvoro nastradalih ljudi, niti otkrile bilo kakve detalje o nesreći, navodi AP.

„Nije nam poznato da ima preživelih. U ovom trenutku istraga o ovom incidentu je u preliminarnoj fazi“, saopštila je portparolka kancelarije šerifa Džejm Fuler, prenosi AP.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar