U trendu

Čim je došla na Floridu, Melanija postala hit: „I dalje ga ignoriše“ (video)

Donald i Melanija Tramp stigli su na Floridu nakon što su napustili Belu kuću, a bivša Prva dama je odmah po izlasku iz aviona privukla veliku pažnju u elegantnoj haljini jarkih boja modnog brenda Guči.

Haljina je inspirisana modom 1960. i krojena je u stilu kraftana, a na internetu se može kupiti za neverovatnih 3.700 američkih dolara.

Melanija se za dolazak na Floridu odlučila na nešto udobniju obuću pa je štikle zamenila teget baletankama modnog brenda Roger Vivier. Dizajnirane su s šnalom i špicastim vrhom, a njihova cena je oko 650 dolara.

Međutim, na internetu se više od sjajne odevne kombinacije priča o onome što je Melanija uradila po sletanju, pred okupljenim novinarima.

@bobbyhamptonjr

If Over It was a person!! She done with him!! Lol #trump #kamalaharris #foryoupage

♬ original sound – Bobby Hampton Jr.

Naime, Donald Tramp je na izlasku iz aviona zastao, pozirao fotografima i pozdravio novinare, a Melanija je samo produžila. Na Tviteru su se pojavile mnogobrojne šale, ali i nagađanja da je Tramp već u avionu dobio zahtev za razvod braka.

„Ona je službeno završila“, „Ne j**e više Slovenka živu silu“, „Vidi se da joj je dosta svega“, samo su neki od urnebesnih komentara na Tviteru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)