U trendu

Čubrilović zahvalio Dačiću na podršci Srbije R. Srpskoj

BANJALUKA – Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjaluci sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem, koji prisustvuje manifestacijama povodom Dana Republike Srpske.

Čubrilović zahvalio je Dačiću na njegovom prisustvu obeležavanju 30 godina postojanja Republike Srpske, kontinuiranom unapređenju međuparlamanetarne saradnje i na ukupnoj podršci koju rukovodstvo Srbije pruža Republici Srpskoj.

On je, navedeno je u saopštenju, izrazio uverenje da će biti nastavljena dosadašnja uspešno ostvarena međuparlamentarna saradnja Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske, u skladu sa potpisanim Memorandumom i Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama.

Čubrilović je rekao da je saradnja sa Narodnom skupštinom Republike Srbije najvažniji i najkonkretniji oblik međuparlamanearne saradnje koji ima Narodna skupština Republike Srpske, posebno saradnja rukovodstava dvaju paralamenata, kao i saradnja na nivu skupštinskih radnih tela i stručnih službi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar