U trendu

Dajanini dnevnici: Seks sa Čarlsom? Ovaj broj nam je mesečno bio norma

Pre tačno 20 godina princeza Dajana poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu.

Britanska javnost do danas nije dobila pravi odgovor šta se zaista dogodilo u tunelu i jesu li za njenu smrt krivi zaista francuski paparaci koji su je progonili na motorima, ili pak njen vozač limuzine, ili je neko treći, kako se spekulisalo, „naručio“ ubistvo.

Novi i široj javnosti nepoznati materijali pojavljuju se i dva decenije posle njene smrti, a uskoro će na malim ekranima biti prikazni snimci pokojne princeze sa njenim instruktorom javnog govora, prenosi britanski Gardijan.

Snimci su nastali ranih devedesetih, kada se Dajana obratila Piteru Setelenu za pomoć u javnim nastupima. On joj je davao instrukcije u privatnoj rezidenciji u Kensingtonu.

Prema pisanju Telegrafa, Dajna je otkrila da se samo 13 puta videla sa princom Čarlsom pre braka.

„Ponekad bi me zvao svaki dan nedelju dana, a onda tri nedelje ne bi ni reč progovorio sa mnom. Jako čudno ponašanje. Ali kad bi me nazvao, bila sam neverovatno uzbuđena“, pričala je princeza.

Kada je njihov seksualni život u pitanju, Dajana na snimku priznaje da su ona i Čarls imali ljubavne odnose jednom u tri nedelje.

„To nam je, s vremenom, postala norma, jedan put svake tri nedelje“, rekla je Dajana.

Brak sa Čarlsom bio je problematičan duže vreme. Jednom prilikom bila je toliko isfrustrirana da je rekla:

„Da mogu da pišem scenarijo svog života, moj suprug bi otišao sa svojom ljubavnicom i nikad se ne bi vratio“, prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.