U trendu

DF spreman da odgovori na svaki vid opstrukcije od DPS

PODGORICA – Nakon što je Državna izborna komisija vratila na doradu predlog kandidature za predsednika Crne Gore jednog od lidera DF Andrije Mandića, iz ovog saveza poručuju da su spremni da odgovore na svaki vid opstrukcije od DPS-ai ističu da spremni da dostave i 100.000 potpisa podrške za njihovog kandidata.

„Opstrukcije predstavnika DPS-a u DIK-u, sa namerom da na svaki način pokušaju da zaustave izvesnu pobedu Andrije Mandića na predsedničkim izborima, predstavljaju poslednji trzaj Mila Đukanovića u njegovoj političkoj pogubljenosti i nespremnosti da donese odluku o ulasku u predsedničku trku. Nakon što su predstavnici DPS-a u DIK-u zatražil da se od RIK-a proveri da li Andrija Mandić ima prebivalište i biračko pravo u Srbiji, sad vraćaju i na doradu njegovu kandidaturu iz banalnih i upitnih razloga“, naveli su iz DF-a.

Navode da su za manje od neđelju dana prikupili preko 15.000 potpisa podrške za kandidaturu Andrije Mandića, i da ta akcija i dalje traje. Očekuju da će do kraja dana već imati prikupljenih 35.000 potpisa podrške građana Crne Gore sa urednim brojevima lične karte i JMB-om.

„Ovo najbolje pokazuje da smo spremni odgovoriti na svaki vid opstrukcije od DPS-a, i samo želimo da im poručimo, ako bude trebalo pravnim ‘čistuncima’ iz DIK-a, dostavićemo i 100 hiljada potpisa podrške“, poručuju iz DF-a.

Poručuju da je pobeda Andrije Mandića je neupitna.

„Jer, dok drugi tumaraju tražeći njegovog protivkandidata, DF je već na terenu, pošto za razliku od kandidata mafije i ambasada, mi imamo kandidata naroda, zato i znamo da pobeđujemo!“, navode iz DF-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar