U trendu

Džil Bajden šalje poruku ljubavi svojim stajlingom

KERBIS BEJ – Džil Bajden šalje svojim stajlingom poruku ljubavi dok prati svog supruga predsednika SAD Džozefa Bajdena u inostranstvu.

Prva dama SAD nosila je crni blejzer sa natpisom „ljubav“ na leđima kada su se ona i predsednik SAD sastali sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom i njegovom suprugom Keri Džonson, preneo je AP.

Ona je nosila isti blejzer pre više od dve godine kada je započeta Bajdenova predsednička kampanja.

„Donosimo ljubav iz Amerike“, rekla je ona novinarima, objašnjavajući svoj modni izbor.

„Ovo je globalna konferencija i pokušavamo da uspostavimo jedinstvo širom sveta i mislim da je to potrebno sada, da ljudi osete jedinstvo iz svih zemalja i osete nadu posle ove godine pandemije“, istakla je ona.

Bajdenova je poznata po svojim modnim izborima, često se odlučujcuhi za pastelne ili na oko privlačne printove na događajima na kojima prisustvuje u ime administracije predsednika SAD.

Veoma retko nosi obuću bez potpetica.

Ovo nije prvi put da je ona odećom poslala direktnu poruku – tokom predizbornog putovanja u Ajovu krajem prošle godine, Bajdenova je nosila crne uske farmerke sa natpisom „Glasaj“, podseća AP.

Blejzer i pantalone Džil Bajden potpuno su drugačiji od poruke koju je prethodna prva dama SAD Melanija Tramp poslala svojom odećom tokom putovanja u pritvorski centar za decu migrante 2018. kada je nosila blejzer na kome je pisalo:“Stvarno me nije briga, da li je tebe?“, dodaje Asošijejted pres

U prihvatilištu tog centra je, kako navodi američka agencija, nosila drugi blejzer.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.