U trendu

DŽonsonovi za 30. jul planiraju veliku svadbu

LONDON – Britanski premijer Boris Džonson, koji je danas rekao da će podneti ostavku, namerava da kasnije ovgo meseca priredi veliku svadbu povodom venčanja sa suprugom Keri u njegovoj zvaničnoj seoskoj rezidenciji Čekers, objavio je Miror.

Pored zvanicne rezidencije u Dauning stritu 10 u Londonu britanski premijeri tradicionalno su od dvadesetih godina prošlog veka koristili i Čekers, englesku seosku kuću iz 16. veka severno od prestonice, kao privatno utocište, mesto za boravak svetskih lidera i povremeno za priređivanje zabava, prenosi Rojters.

Čekers je smešten na imanju od 600 hektara, što je više od 1.000 fudbalskih terena i ima 10 spavaćih soba i ogromnu kolekciju umetničkih dela.

Džonson se inače oženio sa Keri (34) prošle godine usred pandemije na skromnoj, tajnoj ceremoniji u Vestminsterskoj katedrali u centru Londona.

Svadba koju je par najavio planirana je za 30. jul i očekuje se da će biti velika i glamurozna, objavio je Miror.

List je, pozivajući se na dva izvora, naveo da su Džonsonovi voljni da organizuju planiranu proslavu, na koju su pozvani mnogi prijatelji i članovi porodice.

Rojters podseća da Džonson ostaje premijer dok se ne izabere novi, a portparol Dauning strita je rekao da „premijer ima snažan osećaj obaveze prema svojoj zemlji i nastaviće da joj služi sve dok novi lider ne bude na svom mestu“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar