U trendu

Entoni Hopkins slavi 45 godina kako je trezan

NJUJORK – Oskarovac Entoni Hopkins objavio je na Tviteru video snimak kojim slavi 45 godina uspešne borbe protiv zavisnosti od alkohola.

Hopkins (82) je u video snimku koji je objavljen juče zatražio od gledalaca da se raduju 2021. godini posle, kako je rekao, teške godine, pune tuge za mnogo, mnogo, mnogo ljudi.

„Pre 45 godina doživeo sam poziv za uzbunu. Išao sam ka katastrofi, napio sam se do smrti“, rekao britanski glumac najpoznatiji po ulozi Hanibala Lektora u filmu „Kad jaganjci utihnu“.

„Ne propovedam ali dobio sam poruku – malu misao koja mi je rekla: ‘Želiš li da živiš ili da umreš?’. Tada sam rekao sebi da želim da živim i ođednom sam doživeo olakšanje i moj život je od tada postao neverovatan“, kazao je Hopkins, a prenosi CNN.

On je priznao da je imao trenutke slabosti i svi gledaocima svog videa poručio da ne odustaju u borbi sa zavisnošću.

„Sve u svemu, kažem, ostanite odlučni. Danas je sutrašnje vreme zbog kojeg ste se juče toliko brinuli. Mladi, ne odustajte. Samo nastavite. Nastavite da se borite. Budite hrabri. Moćne snage će vam priskočiti u pomoć. To me je održalo kroz život“, poručio je glumac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar