U trendu

Glupost godine: Hvalili se ubistvom na Fejsbuku, pa pokušali sve da prikriju

Samoprozvani ‘Boni i Klajd’ uhapšeni su u Dalasu zbog sumnje da su upucali tinejdžera nakon što su se o svom činu hvalili na društvenim mrežama. Par već odranije objavljuje fotografije sa oružjem, a sad su pokazali da to nije bilo samo puko poziranje.

Hakim Leprins Grifin-Vajt (17) i njegova devojka Ešli Kolman (27) navodno su priznali ubistvo u trenutku samog zločina snimajući ga uživo na Fejsbuku. Video su uklonili, a usledili su demanti.

Ipak, sve je bilo uzalud. Postoji više svedoka zločina što ne čudi s obzirom na to da je ubistvo počinjeno usred bela dana.

Po rečima svjedoka, Grifin-Vajt je oko 14.40 sati na ulici prišao i upucao dve godine starijeg mladića. Sa devojkom je pobegao u crvenom Krajsleru, prenosi The Sun. On se tereti za ubistvo, a devojka za pomaganje u zločinu. Par koji sebe naziva imenima likova poznate kriminalističke drame u zatvoru čeka suđenje.

Mama Keš je umetničko ime 27-godišnje pevačice, a ovo joj nije prvo javno hvalisanje sa oružjem u rukama. Osim što o oružju često peva i koristi ga kao rekvizite u spotovima, na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima pozira sa 10 godina mlađim dečkom – i sa oružjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.