U trendu

Golim rukama nasrnuo na teroriste u Londonu i sprečio masakr

Navijač čuvenog engleskog fudbalskog kluba, Milvol, Roj Larner (47) jedan je od junaka poslednjeg terorističkog napada u Londonu, jer je golim rukama nasrnuo na teroriste i tako sprečio da naprave pravi masakr u jednom pabu na području Borou marketa.

On je tom prilikom zadobio osam uboda nožem i povredu glave, vrata, grudnog koša i ruku, nakon čega je prebačen u bolnicu, prenosi Hina. Kako se navodi, kada su trojica islamista počela da napadaju ljude u pabu, Larner se isprečio ispred njih i počeo da viče, a zatim je krenuo ka njima kako bi ostali gosti paba dobili na vremenu za beg.

„Video sam njih trojicu kako idu, noseći velike noževe u rukama. Vikali su “islam, islam“ i “Alah, Alah“. Stao sam ispred njih i poput idiota rekao: “J… se, ja sam Milvol. Nakon toga su me napali. Bio sam sam protiv trojice, zato sam i dobio osam rana. Srećom, nijedan udarac nije bio koban po mene“, kazao je Larner engleskim novinarima. U sekundama koje su usledile napadači su napustili pab, a obezbeđenje je uspelo da zatvori vrata i gurne stolove na njih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.